Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Heb je thuis een trenchcoat? En heeft hij al kinderondergoed met vrolijke motieven in zijn dressoir liggen? Maak je kleine kereltjes blij met kleurrijke shorts voor kinderen. En vergeet niet te vertellen dat gekleurde shorts ook door volwassenen worden gedragen. De kleurrijke shorts voor jongens hebben een comfortabele brede elastische band en e...

Heb je thuis een trenchcoat? En heeft hij al kinderondergoed met vrolijke motieven in zijn dressoir liggen? Maak je kleine kereltjes blij met kleurrijke shorts voor kinderen. En vergeet niet te vertellen dat gekleurde shorts ook door volwassenen worden gedragen. De kleurrijke shorts voor jongens hebben een comfortabele brede elastische band en een perfecte losse pasvorm. Je kunt ook stijlvolle sokken met vrolijke motieven kopen voor bij de kindershort.

Vrolijk ondergoed voor kinderen

Prikkel de verbeelding van je kinderen, stimuleer speelsheid en geef ze het gevoel dat ze speciaal zijn. Laat ze rondlopen in kleurrijk kinderondergoed. Kwaliteitsshorts voor kinderen en boxers en slips zijn gemaakt van natuurlijke materialen, vooral katoen. Katoen is hypoallergeen, dus zelfs kinderen met een zeer gevoelige huid kunnen het dragen. Je kunt ook Tsjechische shorts voor kinderen vinden, genaaid door het merk Styx. Het ondergoed wordt geproduceerd in Tsjechië en heeft een uniek ontwerp. Maar ook op het gebied van comfort blijft hij niet achter. De brede elastische band houdt de short op zijn plaats maar snijdt niet af. De verfijnde snit omhelst het lichaam niet onnodig, maar trekt ook niet weg. Dit zijn shorts die gewoon bij je kerel passen.

Meer tonen

Filter op categorie

Maat
Meer... Minder
Merk
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 58 items
naar de pagina
1-30 van 58 items