Ondergoed uitverkoop tot 80% korting
Voordeelverpakkingen, tot 72 % korting

Wie heeft de meest gevoelige huid? Vooral kinderen. Bij het kiezen van ondergoed is het daarom heel belangrijk om te letten op de stof waarvan het gemaakt is. Als je echt hoogwaardig babyondergoed wilt, dan wil je ondergoed dat Öeko-Tex gecertificeerd is. We hebben ook Öeko-Tex gecertificeerd ondergoed voor mannen en vrouwen. Dankzij dit label w...

Wie heeft de meest gevoelige huid? Vooral kinderen. Bij het kiezen van ondergoed is het daarom heel belangrijk om te letten op de stof waarvan het gemaakt is. Als je echt hoogwaardig babyondergoed wilt, dan wil je ondergoed dat Öeko-Tex gecertificeerd is. We hebben ook Öeko-Tex gecertificeerd ondergoed voor mannen en vrouwen. Dankzij dit label weet je dat je ondergoed koopt dat gemaakt is van veilige materialen.

Wat is Öeko-tex?

Öeko-Tex is een certificeringssysteem voor textielinspectie dat sinds 1992 bestaat. Als je kinderboxers, -sokken of ander ondergoed met het Öeko-Tex label koopt, kun je er zeker van zijn dat ze geen stoffen bevatten die schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid of het milieu. Het Öeko-Tex Standard certificaat geeft aan dat er geen giftige producten zijn gebruikt tijdens het productieproces. Ze houden toezicht op de verwerking van textiel, de gebruikte garens, kleurstoffen en andere verschillende accessoires.

Meer tonen

Filter op categorie

Maat
Meer... Minder
Merk
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 54 items
naar de pagina
1-30 van 54 items